torsdag 22 juli 2010

Sommarfunderingar

Tjabba,

Mycket kneg på den här sidan de senaste veckorna - i övrigt semester och frånvaro från datorn.

Hammarby i cupen bör bli en munsbit för ett taggat KFF. Var på Söderstadion och bevittnade 4-1 segern i Allsvenskan ifjol. Kunde då konstatera två saker: att Hammarby skulle få det svårt att hänga kvar och att Bajen antagligen har Sveriges bästa fans. Blir garanterat en tågresa dit från Uppsala i höst!

Stefan Larsson in som mittback under sommaren. Mycket intressant! Har hävdat under en tid att Stefan har stora brister som ytterback. Som mittback har han emellertid varit felfri i de matcher jag sett under sommaren. Ett klockrent beslut från Nannes sida!

... men vad händer om vi får skador på Emin och Mattias? Jimmie känns knappast som något långvarigt alternativ till vänster i backlinjen (vart kom den ifrån!?) utan är snarare ett desperat försök från Nannes sida att behålla en stabil truppspelare. KFF borde leta ytterbackar (helst två!) innan fönstret stänger.

... och med tanke på detta: är det slutspelat för KFF-legenden Jocke Lantz i den röda tröjan eller blir det Marcus Lindberg som får lämna?`Känns som att Lindberg är mer jämn medan Lantzen blandar och ger. Bör bli Lindberg som förste backup till Larsson/Carlsson.

Johan Bertilsson har stått för några briljanta insatser på mitten. Känns som att han kommer säljas vidare till kontinenten efter en säsong eller två.

Hmmm, tja, det var väl mina funderingar för nu.

2 kommentarer:

  1. Hittade inte den långa intervjun med David Elm på hemsidan. Konstigt att bara nyhetsinslaget lagts ut.

    SvaraRadera
  2. Ordnar det nu. Kolla lokala sportsidan. Bra jobb! :)

    SvaraRadera