tisdag 29 juni 2010

Berisha, Torbjörnsson och Streymur


Bottennappet i Ronneby följdes upp med dramatik i Göteborg för KFF. Att torska 0-4 mot Mjällby är självklart svagt, men det är självklart när det gäller som det betyder något och då slog FF IFK efter förlängning. Jobbade själv med IFK matchen (dock inte på plats) och skrev den här texten efteråt som kompletterades med lysande intervjuer av Magnus.

Det övergripande intrycket efter dessa båda matcher är att Etrit Berisha har förstärkt sin ohotade position som solklar etta ytterligare - utan att spela en minut.Hoppas kosovoanen (?) Berisha är tillbaka mellan stolparna snart, det behöver ett hungrigt KFF när det vankas Europaspel.

I övrigt har det blivit klart att Thorbjörnsson lånas ut till Jönköping resten av säsongen. Väntat, precis som jag skrev här.

Slås även av de horribelt höga biljettpriserna till matchen mot EB/Streymur. 200:- för en sittplats mot ett motstånd som säkerligen inte håller någon vidare klass då KFF för några år sedan slog Färöarnas landslag som Stefan Larsson skriver om på sin blogg. Varför inte ta en billig peng för att locka fler till Fredriksskans i de allsvenska matcherna under hösten som sedan kan följa med till Guldfågeln Arena? Känns helt befängt för mig att ta mer betalt mot Streymur än mot exempelvis Göteborg och AIK i allsvenskan. Skärpning KFF!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar